Ahmet Görgüç profil resmi
Ahmet Görgüç Dr. Arş. Gör. AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 13 TR Dizin Atıf 10
7 Yayın
5 Hakemlik
13 CrossRef Atıf
10 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar: Ahmet Görgüç , Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma, Edibe Seda Erten , Fatih Mehmet Yılmaz
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2939

2

1

2939

Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ, Ahmet Görgüç , Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10213

3

1

10213

Yayınlar

PÜSKÜRTMELİ KURUTMA VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN TEMELLERİ VE BU YÖNTEMLER İLE GIDA ATIKLARINDAN TOZ ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ezgi Özdemir, Ahmet Görgüç , Esra Gençdağ, Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21009
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2878

0

2878

0

1681

Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ, Ahmet Görgüç , Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10213

1

10213

0

1416

Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar: Ahmet Görgüç , Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma, Edibe Seda Erten , Fatih Mehmet Yılmaz
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2939

1

2939

MİKRODALGA TEKNOLOJİSİNİN BİTKİSEL DOKULARDAN MAKRO VE MİKRO BİLEŞENLERİN ÖZÜTLENMESİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18060
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1409

0

1409

Yayınlar

PÜSKÜRTMELİ KURUTMA VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN TEMELLERİ VE BU YÖNTEMLER İLE GIDA ATIKLARINDAN TOZ ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ezgi Özdemir, Ahmet Görgüç , Esra Gençdağ, Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21009
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2878

4

0

2878

Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ, Ahmet Görgüç , Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10213

3

1

10213

2

0

1416

Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar: Ahmet Görgüç , Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma, Edibe Seda Erten , Fatih Mehmet Yılmaz
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2939

2

1

2939

MİKRODALGA TEKNOLOJİSİNİN BİTKİSEL DOKULARDAN MAKRO VE MİKRO BİLEŞENLERİN ÖZÜTLENMESİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18060
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1409

2

0

1409

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.