Pınar Gümüş profil resmi
Pınar Gümüş Dr. Öğr. Üyesi KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 2
4 Yayın
2 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Nanoteknoloji Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Yağ Teknolojisi

Kurum

KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

133

0

217

Farklı Miktarlarda Zeytinyağı Kullanımının Ciabatta Ekmeğinin Duyusal Özelliklerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1222953
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 307

0

307

Gıda Sisteminde Geleceğin Trendi Doğal Koruyucular: Esansiyel Yağ
Yayın Bilgisi: 2021 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1004380
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 877

0

877

Yayınlar

1

0

133

Farklı Miktarlarda Zeytinyağı Kullanımının Ciabatta Ekmeğinin Duyusal Özelliklerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1222953
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 307

1

0

307

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.