Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ömer Said Toker
Ömer Said Toker
Yrd. Doç. Dr.
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
5
6
Yayın
2
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Popüler Yayınları
Vegan and gluten-free granola bar production with pumpkin
Yazarlar:
Fatma Manguldar
,
Başak Derya
,
Sena Balbinar
,
Şimal Çakır
,
Necattin Cihat Icyer
,
Merve Çayır
,
Ömer Said Toker
,
Bülent Şentürk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1166320
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
625
1
ATIF
1
FAVORİ
625
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Vegan and gluten-free granola bar production with pumpkin
Yazarlar:
Fatma Manguldar
,
Başak Derya
,
Sena Balbinar
,
Şimal Çakır
,
Necattin Cihat Icyer
,
Merve Çayır
,
Ömer Said Toker
,
Bülent Şentürk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1166320
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
625
1
FAVORİ
625
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİTKİ TOHUM MUSİLAJLARI VE GIDALARDA KULLANIMI
Yazarlar:
Umay Sevgi Vardar
,
Yılmaz Özcan
, Duygu Özmen,
Ömer Said Toker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20073
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2272
0
FAVORİ
2272
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜTLÜ ÇİKOLATA İÇİN KATI FAZ MİKROEKSTRAKSIYON YÖNTEMİNİN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Şirin Oba
,
Ömer Said Toker
,
Haniyeh Rasouli Pirouzian
,
İbrahim Palabıyık
,
Nevzat Konar
,
Nevzat Artık
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20055
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
652
0
FAVORİ
652
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sinbiyotik Şekersiz Bitter Çikolata Üretiminde Alternatif Pre-Kristalizasyon Tekniği Olarak V Tohum Kristali Kullanımı: Kalite Parametrelerine Etkisi
Yazarlar:
Ömer Said Toker
, Derya Genç Polat
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.370613
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1337
0
FAVORİ
1337
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
βv TOHUMLAMA TEKNİĞİNİN ALTERNATİF PRE-KRİSTALİZASYON YÖNTEMİ OLARAK SİNBİYOTİK SÜTLÜ ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Ömer Said Toker
, Haniyeh Rasouli Pirouzian,
Nevzat Konar
, Derya Genç Polat
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18020
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1478
0
FAVORİ
1478
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şeker Pancarı Küspesinden Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Yılmaz
,
Aslı Muslu
,
Enes Dertli
,
Ömer Toker
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4557
0
FAVORİ
4557
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Cumhuriyet Science Journal
European Food Science and Engineering
Gıda
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Gıda
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Vegan and gluten-free granola bar production with pumpkin
Yazarlar:
Fatma Manguldar
,
Başak Derya
,
Sena Balbinar
,
Şimal Çakır
,
Necattin Cihat Icyer
,
Merve Çayır
,
Ömer Said Toker
,
Bülent Şentürk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1166320
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
625
1
ATIF
1
FAVORİ
625
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
βv TOHUMLAMA TEKNİĞİNİN ALTERNATİF PRE-KRİSTALİZASYON YÖNTEMİ OLARAK SİNBİYOTİK SÜTLÜ ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Ömer Said Toker
, Haniyeh Rasouli Pirouzian,
Nevzat Konar
, Derya Genç Polat
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18020
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1478
4
ATIF
0
FAVORİ
1478
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat